Praca: Technik technologii żywności - przetwórstwo surowców olejarskich



Powiatowy Urząd Pracy w Środzie Śląskiej
Technik technologii żywności - przetwórstwo surowców olejarskich
Miejsce pracy: Środa Śląska
Numer: StPr/21/0079
OBOWIĄZKI:
Nadzorowanie prawidłowości przebiegu procesu produkcji przez kontrolę wymaganych parametrów technologicznych, dokonywanie kontroli między poszczególnymi fazami produkcji w zakresie zgodności z obowiązującymi normatywami, podejmowanie samodzielnych decyzji w przypadku zaistnienia zakłóceń w produkcji lub zgłaszanie ich przełożonym, organizowanie i nadzorowanie pracy podległych pracowników, prowadzenie dokumentacji produkcyjnej nadzór nad przestrzeganiem przez podległych pracowników, przepisów BHP w zakresie obsługi urządzeń, zabezpieczeń osobistych i czystości na stanowiskach pracy oraz przepisów BHP i PPOŻ w przemyuśle tłuszczów roślinnych, zapewnienie dobowego zaopatrzenia odcinka produkcyjnego w niezbędne materiały, opakowania oraz przekazywania gotowych wyrobów do magazynu, uczestniczenie w opracowywaniu normatywów zużycia surowców i materiałów oraz przygotowywaniu instrukcji technologicznych, uczestniczenie w badaniach i próbach przy wdrażaniu nowych wyrobów.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Zawód: Technik technologii żywności - przetwórstwo surowców olejarskich (wymagany staż - lata: 3)
Wykształcenie: średnie ogólnokształcące, brak


Wymagania inne:

Znajomość j. ukraińskiego minimum na poziomie B2, znajomość j. rosyjskiego minimum na poziomie B2. Członkowie zarządu mówią w j. ukraińskim, dlatego poszukują pracowników ze znajomością języków ukraińskich , rosyjskich. Dodatkowo kierownicy zmiany będą delegowani z fabryki z Ukrainy.Praca w systemie 2 zmianowym w godz.8-16-24 od poniedziałku do piątku.

Miejsce pracy:

Środa Śląska


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 2 950 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Środzie Śląskiej

APLIKUJ TERAZ