Prowadzenie nadzoru nad systemem HACCAP, wprowadzanie faktur do elektronicznego obiegu dokumentów EZD, prowadzenie ewidencji inwentarzowej, planowanie jadłospisów zgodnie z obowiązującymi normami, dokonywanie zamówień artykułów spożywczych zgodnie z ustawą o zamówieniach publicznych, prowadzenie kartotek magazynowych. Praca w godz.: 7:00-13:00. 3/4 etatu.Oferta dostępna w sali H.Kontakt z pracodawcą - tel.: 608 192 004, dyrektor@pbsa.pl
Wymagania konieczne:Zawód: Intendent
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
Wymagania inne:wykształcenie: wyższe związane z dietetyką i technologią żywienia,staż pracy: doświadczenie na tym stanowisku,znajomość programu Kalkulator
Miejsce pracy:Wrocław
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:od 5 200 PLN