Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Pracownik food trucka
Miejsce pracy: Wrocław
Numer: StPr/24/4206
Przygotowywanie sprzętu i urządzeń kuchennych stosowanych w miejscu pracy i ich obsługiwanie; • przygotowywanie surowców i półproduktów do sporządzania posiłków typu fast food zgodnie z obowiązującymi zasadami analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli (HACCP), na każdym z etapów produkcji i dystrybucji posiłków; • obrabianie termicznie półproduktów i produktów (grillowanie, pieczenie, smażenie, gotowanie itp.); • zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych zgodnie z obowiązującymi przepisami i zasadami; • przyjmowanie i realizowanie zamówień; • przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniami klientów; • kontrolowanie jakość potraw zgodnie z zasadami; • ważenie i porcjowanie potraw zgodnie z zasadami; • dobieranie odpowiednich opakowań do rodzaju potraw. Forma umowy: umowa zlecenie na 9 miesięcy, 160 godzin w miesiącu, dyspozycyjność w godzinach od 8.00-19.00- od poniedziałku do niedzieli. Miejsce pracy: Teren miasta Wrocław i Kobierzyc
Wymagania konieczne:Zawód: Pracownik przygotowujący posiłki typu fast food
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania inne:Wykształcenie brak lub niepełne podstawowe znajomość kuchni koreańskiej mile widziana znajomosć języka angielskiego na poziomie B1 w mowie i piśmie
Miejsce pracy:Wrocław
Rodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:od 28,1 do 28,1 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu